Wie ben ik

Ik ben Siny Lenselink . Sinds ik tientallen jaren geleden zelf ondervond wat voor invloed voeding op je welzijn kan hebben, hou ik me bezig met voeding en gezondheid. In 2010 besloot ik om daadwerkelijk iets met deze kennis te gaan doen. Mijn passie is het verbeteren van gezondheid  en welbevinden.

Ik heb  HBO Medische Basiskennis, Orthomoleculaire Geneeskunde en voedingsleer gestudeerd. Hierdoor heb ik inzicht in hoe ik bepaalde verstoringen in vitamine- , mineralen- en sporenelementen- huishouding herken en hoe dit te behandelen. 

Ik ben gediplomeerd orthomoleculair therapeut en orthomoleculair gewichts-consulent.Verder heb ik de opleiding Sport en Voeding en  Leefstijlcoach gevolgd bij het Hamel college en mijn diploma's hiervoor behaald.

 Ik ben aangesloten bij de Mij ter bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) . Ik volg voortdurend bijscholingen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Siny Lenselink

Natuurlijke Geneeswijzen
Telefoon 06 23 16 65 83
[email protected]