DISCLAIMER

 

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina’s zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Ik span mij in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Siny Lenselink aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Ik span mij in om deze webpagina’s zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website en logo berust bij Siny Lenselink of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Siny Lenselink. Vermenigvuldigen in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Siny Lenselink.

Informatie van derden
De hyperlinks naar andere websites die door Siny Lenselink worden aangeboden zijn niet geverifieerd op juistheid en zijn geen aanbevelingen. Siny Lenselink kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoud, gebruik en beschikbaarheid van deze.

Communicatie
Siny Lenselink garandeert niet dat online communicatie veilig is. Als u een email verstuurt aanvaardt het risico dat derden het bericht kunnen onderscheppen, lezen, veranderen of misbruiken.

Toepasselijk recht
Op deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Siny Lenselink

Natuurlijke Geneeswijzen
Telefoon 06 23 16 65 83
[email protected]